Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Хоро по време на социална изолация се

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgХоро по време на социална изолация се
Коментари Харесай

Петричани от Шекер махала извиха кръшно хоро и се пуснаха на живо в нета! В края на хорото се хвана и прокуратурата

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Хоро по време на обществена изолираност се изви в Шекер махала в Петрич на една от улиците в квартала. Танцьорите се снимали и на видеоклип, който пуснали в обществените мрежи. Сред тях е имало и такива, които е трябвало да бъдат под домашва карантина, споделя Нова тв. Неприятната изненада за празнуващите обаче е това, че в края на хорото се хваща и прокуратурата и това скоро може да докара до ефикасна присъда за индивида, който снима клипчето.

Клипчето е било пуснато онлайн в интернет, посочи зам.кметът Борислав Коларов. На телефона, на който е посочен за подаване на сигнали в локалния спешен щаб е получено позвъняване. Веднага информацията е подадена в полицията, в Общинска защита. На място са открити лица, които са играли хоро, като на седем от тях са формирани актове за нарушение на Закона за здравето, на трима са повдигнати обвинявания, че нарушават домашната карантина, а един е арестуван под стража. 

Всъшност компанията от хорото е чествала рожден ден на лелята на момчето, което било арестувано. Тя се намира в Белгия и те желали да й създадат изненада, като снимат клип по какъв начин честват в нейна чест.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тариф
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР