Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]кадър БНТ 1Протестът срещу правителството и главния

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgкадър БНТ 1Протестът срещу правителството и главния
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Протестът е изцяло граждански, ще продължим да създаваме трудности на властта

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

кадър Българска национална телевизия 1

Протестът против държавното управление и основния прокурор е напълно цивилен. Не сме дали микрофона на нито един политически водач, това сподели в студиото на Българска национална телевизия 1 Арман Бабикян, участник в Отровното трио.

„ Фундаментите на страната са изкъртени “, по този начин изясни обстановката политическият пиар. Всички би трябвало да станем гаранция, че ръководството ще се промени, политиците ще би трябвало да предложат промени, в случай че желаят да привлекат тези 60%, които поддържат митингите, сподели Бабикян.

„ На митинга идват зелени, червени, розови, извънредно десни, необятни десни. Когато става въпрос за десетки хиляди няма по какъв начин да правиш фейсконтрол “, сподели той и разяснява, че „ на хората им е все едно дали ще ги крадат през левия или през десния джоб “.

Бабикян акцентира, че радикализацията на митинга е тъй като властта отхвърля да чуе протестиращите. „ Ще продължим да сътворяваме компликации “, съобщи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР