Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]снимка: Иван Попов,ТракатаДокога ул. Арх. Манол

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgснимка: Иван Попов,ТракатаДокога ул. Арх. Манол
Коментари Харесай

Жителите на „Траката“ във Варна недоволстват и питат кога ще стигат нормално до домовете си

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

фотография: Иван Попов, " Траката "

Докога ул. „ Арх. Манол Йорданов “ ще бъде затворена? Това се пробват да схванат жителите на варненския квартал „ Траката “, само че по този начин и не получават отговор. Това излиза наяве от изявления в тяхната квартална група във Facebook.

Затвореният сектор е поради построяването на кръгово кръстовище в сектора от пътя Варна – Златни пясъци, който е тъкмо под блокираната улица. Кога ще бъде отворено трасето, кой е избраният обходен маршрут? На тези въпроси няма никакъв отговор, по тази причина и на жителите на „ Траката “ не им остава нищо друго, с изключение на да се питат един различен. Или да питат служащите от обекта. За страдание, те също не знаят докога ул. „ Арх. Манол Йорданов “ ще остане затворена. „ Не получих прецизен отговор от работещите. Може би до момента в който го завършат “, това разяснява създателят на фрагмента Иван Попов. „ Отиде до 24 май “, разяснява с подигравка различен участник в групата.



Дали има одобрен обходен маршрут, който е наложителен за сходни обекти? Това знаят май единствено в Агенция „ Пътна инфраструктура “, които извършват новото кръгово. И да има, и да няма, за схемата на напредване не знае никой, тъй че от АПИ явно не са си свършили работа в тази тенденция. На уеб страницата на организацията има единствено известие, касаещо смяната на организацията на придвижването единствено за пътя Варна – Златни пясъци. Според предоставената информация, естественото придвижване по него би трябвало да бъде възобновено на следващия ден, 15 януари. За прилежащите улици обаче не написа нищо.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР