Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]  БСП не даде всичко, за

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg  БСП не даде всичко, за
Коментари Харесай

Анализатори на изборите коментират, че избирателите на БСП са обявили електорална стачка

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]
 

Българска социалистическа партия не даде всичко, с цел да поддържа Мая Манолова. Може би това е резултат от вътрешните проблеми в партията, може да има и " електорална стачка ". Българска социалистическа партия обаче даже не съумя да повтори резултата си в столицата от европейските избори, съобщи в ефира на Нова телевизия политолога Първан Симеонов.

В предавенето " Плюс-минус " неговият сътрудник Димитър Ганев се съгласи с тази теза, само че разяснява също, че са Българска социалистическа партия могат да се считат за спечелили поради това, че са втора политическа мощ в столичния общински съвет. " Всички са спечелили ", сподели с усмивка Ганев.

Той разяснява и обстановката към очертаващия се балотаж във Варна , като съобщи, че даже и да има тур, трагичен поврат не може да се чака. Ганев съобщи, че представянетго на Българска социалистическа партия в морския град е по-слабо най-много поради спора на локалното и централното управление на социалистите. " Ако Костадин Костадинов има по-добър резултат от проф. Анелия Клисарова, централното управление на Българска социалистическа партия ще е в доста неуместна позиция във връзка с Варна ", сподели от своя страна Първан Симеонов. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР