Редактор: e-mail: Снимка фейсбук/Корнелия НиноваЛидерът на БСП предприе яростна атака срещу премиера

Редактор: e-mail: Снимка фейсбук/Корнелия НиноваЛидерът на БСП предприе яростна атака срещу премиера ...

Нинова: Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и забравиха за проблемите на хоратаРедактор: 

e-mail: 

Снимка фейсбук/Корнелия Нинова

Лидерът на БСП предприе яростна атака срещу премиера в оставка и определени партии заради техни действия. 

Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и забравиха за проблемите на хората. Днес се гласуват нашите предложения за преизчисляване на пенсиите и “Спутник V”. В последните дни всичко е Изборен кодекс. Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и забравиха за проблемите на хората. Борисов говори за "джуркане" на кандидати за ЦИК, Слави му отговаря, че и при неговото управление било същото (тоест нищо ново не се прави от новите).

Така започна острият си коментар Корнелия Нинова.

През това време туристическият сезон е пред провал, над 60 % от хотелите няма да отворят, хиляди хора са без работа, хиляди фирми фалират, цените растат, вият се опашки и текат скандали за ваксини.

Никой не се интересува защо бюджетът е на дефицит още в началото на годината. Всеки дърпа към себе си и се чува този, който е най-креслив. А сериозните проблеми пред обществото ни са съвсем други. И те ще стоят за решаване дори и след новите избори, даже с още по-голяма сила. Има ли разумни политици, които да мислят за хората и техните реални проблеми? Ще проличи днес, когато се гласува нашето предложение за преизчисляване на пенсиите и преговори за “Спутник V”, пише още в личния си профил във фейсбук Корнелия Нинова.Съобщете ни, ако видитегрешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg