Редактор: e-mail: Кадър бТВВече съм буден гражданин, защото каквато и позиция да

Редактор: e-mail: Кадър бТВВече съм буден гражданин, защото каквато и позиция да ...

Дончев: Скандалите в комисията по ревизия са предизборно мероприятие и махленскиРедактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Вече съм буден гражданин, защото каквато и позиция да заемаш, не може да губиш качествата си на буден гражданин. Напускам властта с известна доза облекчение. Това е много тежък товар и не всеки може да го да го носи. Имам убеждението, че включително, базирайки се на факти, на данни, сравнявайки стореното с програмата, с която е дошло в управлението това правителство, че голяма част от нещата, които са били като цели, много от тях се свършиха.

Това каза бившият вицепремиер Томислав Дончев, който вече е зам.-председател на ГЕРБ, в "Тази сутрин" по бТВ.

Не се притеснявам за скандалите в комисията по ревизия. Ако някой много се притеснява от това, което е станало и ще стане утре, не е годен да се справя с такива задачи. Аз само ще ви припомня, че скандалите са като че ли перманентно присъщи на българската политика. Скандали има всякакви по време на всяко правителство. Какви са точно тези скандали в тази тази комисия по ревизия, за мен това е по същество предизборно мероприятие. За мен това е махленски скандал. Един предприемач казал някакви твърдения, друг излиза с контратвърдения. Тези техни твърдения няма да се отразят добре на икономиката, каза още Томислав Дончев.

Съобщете ни, ако видитегрешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg