Редактор: e-mail: Кадър бТВРазбрах, че е загинал българин при експлозията в Мадрид

Редактор: e-mail: Кадър бТВРазбрах, че е загинал българин при експлозията в Мадрид ...

Цветомир Иванов от Мадрид: Загиналият българин при взрива се казва Стефко, на другия ден е щял да има рожден денРедактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Разбрах, че е загинал българин при експлозията в Мадрид от българската група във фейсбук. За момента се знае, че се казва Стефко. В момента българската група се опитва да се свърже с близките му, ако имат нужа от нещо, ако имат нужда от помощ,. Доколкото разбрах, на следващия ден е щял да има рожден ден. Никой няма друга информация за него, до момента не можах да разбера нищо повече. Готов съм да окажа морална помощ.

Това каза за „Тази сутрин“ по бТВ българинът Цветомир Иванов, който живее в Мадрид и в момента на взрива е работел наблизо.

Чух силен гръм, чух силен шум отдалеч, чухме тътен от взрива, но не му обърнахме внимание, не знаехме, че се случва на тази улица, защото имахме друга работа. Когато излязох с колата, видях задръстване, пожарни, полиция, всее ощ не знаех какво се случва. Разбрах, когато бях на около 30-40 км оттам. Обади ми се мой приятел, да ме пита зная ли какво се е случило, казах, че не знам. Влязох във фейсбук и видях, че е направена група с хора, които са готови да помогнат, ако има пострадали. Имаше хора, които предлагаха стая от апартамента си, ако някой е останал без дом, предлагаха храна, одеяла, всичко необходимо. Това са испанци, които се оптват да помогнат на своите сънародници, каза още Цветомир Иванов.

Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в -  .

Прочети тук -

Източник: petel.bg