ред тежки морални дилеми ще се изправят героите в следващите

...
ред тежки морални дилеми ще се изправят героите в следващите
Коментари Харесай

Ще предаде ли Калин своя приятел Борис в „Братя”?

ред тежки морални алтернативи ще се изправят героите в идващите епизоди на “Братя” всеки работен ден от 22.30 ч. в ефира на NOVA. Ще се наложи те да вземат съдбовни решения, които ще предопределят живота им от тук нататък.

Калин е в цялостен потрес от записите, които намира, хаквайки компютъра на Борис. Той вижда с очите си по какъв начин неговият сътрудник е интимничил с Лина, малко преди да бъде убита. Видяното унищожава цялото му останало доверие в Борис и той упорства за пояснение. Дали контрольор Донков ще откри сили да признае всичко пред най-хубавия си другар или ще продължи да крие в какви каши се е забъркал? И какво ще бъде решението на Калин?

Осъзнавайки изгодите, които има от Ива, Денис е подготвен да се извини за своето отношение към нея в последно време. Каква изненада ще измисли, с цел да опита още веднъж да се сближи със следователската брачна половинка? И дали изумената Ива ще се поддаде на чара му, макар големите съмнения, които изпитва към него?

Симеон е мощно обезпокоен за идното пътешестване на Вики с Боксьора. Влюбеният младеж прави всичко допустимо да я спре, тъй като към този момент е сигурен, че Димитър и цялата му компания в бара са забъркани в редица незаконни действия. Ученикът се изтезава в допълнение и от скрупули на съвестта, че той самият е оказал помощ на Виктория да излъже родителите си, с цел да я пуснат сама на море. На какво е подготвен Симо, с цел да предотврати заминаването на своята другарка, какъв ултиматум ще й сложи и дали това ще спре дръзкото момиче?

Гледайте всяка делнична вечер, от 22.30 ч., в идващите епизоди на „ Братя” по NOVA.

Повече информация може да откриете в , както и във на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР