Red Table Talk се превърна в същински хит, защото в

...
Red Table Talk се превърна в същински хит, защото в
Коментари Харесай

Защо Meta се отказа от токшоуто на Джейда Пинкет Смит

Red Table Talk се трансформира в истински шлагер, тъй като в токшоуто си Джейда Пинкет Смит приказва за безусловно всичко без всевъзможни терзания и задръжки.
 Паулина Порижкова, Red Table Talk и признанията ѝ за полов тормоз
Сексуалният тормоз, на който Паулина Порижкова е била подложена

Едва на 15 моделът се е сблъскала с...

Да не забравяме, че именно в епизод на Red Table Talk двамата с Уил Смит разискаха проблемите в брака си и стана ясно, че актрисата е имала връзка с различен мъж. А известните персони, гостували на Джейда и разкривали детайлности от персоналния си живот, също не са били една и две.

Оказва се обаче, че повече може и да не гледаме нови епизоди на токшоуто. От Deadline разбираме, че Meta се е отказала от основаването на автентично наличие за Facebook Watch. Мина Лефевре, която досега отговаряше за това поделение, е напуснала компанията.

Причината е, че Meta ще концентрира напъните си в основаването на прекарвания с виртуална действителност за Meta Horizon Worlds. Това обаче не значи, че с Red Table Talk е свършено, тъй като предаването си търси нов дом.

Сред останалите истински продукции, които все още отиват в кошчето за отпадък, са  Steve on Watch with Steve Harvey , Piece of Mind with Taraji with Taraji P. Henson и Cardi Tries with Cardi B .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР