Red Notice вече от седмица се върти по избрани кина

...
Red Notice вече от седмица се върти по избрани кина
Коментари Харесай

Грубите шеги между Райън Рейнолдс и Дуейн Джонсън

Red Notice към този момент от седмица се върти по определени кина в Съединени американски щати, а на следващия ден, 12 ноември, ще бъде пуснат и в Netflix, където сигурно ще го гледат доста повече хора.
 Райън Рейнолдс, Innovator Awards 2021, тревогата, фамилията и за какво е решил да си вземе отмора от киното
Защо Райън Рейнолдс желае отмора от киното

Дори най-хубавите имат своите проблеми

Защото всички чакат да видят какво са ни подготвили Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс и Гал Гадот. И тъй като премиерата наближава, рекламите валят. Netflix са решили да се пошегуват с Рейнолдс по много забавен метод.

На голям билборд от стрийминг платформата са написали, че Райън Рейнолдс употребява акаунта на майка си за Netflix. Дори без какъвто и да било коментар ни става смешно, само че това не остана неусетно и от Дуейн Джонсън, който обича да се майтапи с сътрудника си.

В Instagram под фотография на билборда Скалата написа, че е сигурен, че Рейнодлс не може да победи това. Пояснява също по този начин, че майката на артиста е невероятна жена и не може да си изясни за какво синът ѝ се е трансформирал в това, което е.
 Райън Рейнолдс, Роб Макелхени, Рексъм и първото посещаване на двамата на мач на тима
Какво направи Райън Рейнолдс за първи път

Футболът в Уелс може и да му хареса

Голям смях пада с тези двамата, а Рейнолдс го направи даже по-смешно. В коментар той се пошегува, че в случай че би трябвало да бъде почтен, майка му употребява неговия акаунт в OnlyFans.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР