Red Dead Redemption 2 се оказа поредния хит за Take-Two

...
Red Dead Redemption 2 се оказа поредния хит за Take-Two
Коментари Харесай

Геймъри решиха да протестират по оригинален начин срещу изоставянето на RDR Online

Red Dead Redemption 2 се оказа следващия шлагер за Take-Two Interactive и Rockstar, а стартирането на RDR Online накара феновете на играта да заобичат уестърн света още повече. Но наподобява, че Take-Two не споделят тази обич и онлайн съставния елемент на Red Dead Redemption като че ли е пропуснат от издателя. Вече година мина от последното възобновяване със наличие за RDR Online и това не се харесва на геймърите. Те неведнъж показваха разочарованието си от отношението на студиото към обичаната игра, излизаха с петиции и молби, с гневни изявления в обществените мрежи, само че без реакция от страна на Зелник и компания. И в този момент част от общността зад RDR Online е решила да постави точка на тъгата.

Преди една година Rokstar разгласиха обновлението Blood Momey, с което показаха Гуидо Мартели и няколко задачи, свързани с него, игровата валута Capitale и ред други новости. След дългите настоявания на общността зад RDR Online, студиото разгласява пред дни ново обновяване, само че геймърите са разочаровани от него, защото не се приближава дори до Blood Money.

Става дума главно за предлагането на играещите на разграничи отстъпки – на оръжие и боеприпаси, на костюми, коне и други неща, които могат да се закупят от Fence. Именно този ход от страна на Rockstar предизвика фенсайтът Red Dead News да разгласява забавен апел към участниците в RDR Onlie – да се съберат на същинско заравяне на играта в нейния свят.

„Кой е „за“? Погребение, с което да почетем една година от изоставянето на Read Dead Online. Облечете се в най-хубавите си погребални облекла, вземете вашите другари с вас, отбележете ни и използвайте хаштаговете по-долу. Запомнете датата: 13-ти юли. С нас ли сте?“, пишат от изданието, придружавайки апела си с двата хаштага #RedDeadFuneral и #SaveRedDeadOnline.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР