Red Bull BC ONE стартира през 2004 с квалификации в

...
Red Bull BC ONE стартира през 2004 с квалификации в
Коментари Харесай

Red Bull BC ONE ще се проведе за четвърти път в България

Red Bull BC ONE започва през 2004 с квалификации в 18 страни, а през 2024-та година се разраства с повече от 60 събития в над 30 пазара. В България надпреварата се организира от 2012-та година, като последното издание е през 2022-ра година с спечелили B-Girl Gubchy и B-boy Slav.
" Беше едно от най-уникалните неща, които са ми се случвали ", споделя B-Girl Gubchy, която показва България на световния край в Ню Йорк тогава.

Всяка година хиляди брейкъри от целия свят се съревновават, с цел да получат късмет да стигнат до международния край на най-голямото и влиятелно съревнование по брейк в света. От всички тях, единствено 16 B-Boys и 16 B-Girls получават опцията да вземат участие в яростна 1в1 отворена борба, а единствено един мъж и една жена стават международни първенци.

В България решителен глас за това кой ще се класира до огромния край в Рио де Жанейро, Бразилия на 7-ми декември ще имат едни от най-реномираните имена в сцената, точно приетият член на и учител в в Харвард - (Мексико); дамата, работила със звезди като Марая Кери и Роби Уилиямс - (Франция) и сертифицираният олимпийски арбитър (Франция).

Хост на събитието ще бъде легендата на българската брейк сцена - B-Boy Jokata.

Red Bull BC ONE се организира на 30-ти март, като с изключение на спортна част, всеки ще има късмет да се включи в разнообразни танцови работилници в първата половина на деня, както следва:
10:00 - 11:30ч.
11:45 - 13:15ч.
13:30 - 15:00ч.

Квалификациите ще се проведат сред 14:00 - 16:00ч., последвани от народен край сред 18:00 - 21:00ч.

Dj One Up (Франция) и Dj Lalri (България) ще се погрижат музиката да не стопира през целия ден на събитието.

Всеки искащ да се включи в конкуренцията, може да се записва за присъединяване до 27.03

Входът за всички интензивности в програмата на събитието е безвъзмезден и няма регистрационна такса.

Повече информация ще намерите във, както и на
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР