Red Bull България в партньорство с Xiaomi България кани участници

...
Red Bull България в партньорство с Xiaomi България кани участници
Коментари Харесай

Xiaomi и Red Bull в България ви канят на ексклузивен уъркшоп по случай предстоящото предизвикателство Red Bull Can You Make It? 2024

Red Bull България в партньорство с Xiaomi България кани участници за извънреден уъркшоп на тематика „ Как да заснемем своето премеждие “ по отношение на самодейността Red Bull Can you make it?

Събитието ще се организира на 20.03. (сряда), от 19:00 ч., в WorkBetter (бул. Черни връх 51) и е ориентирано към всички, искащи да аплайват за вълнуващото предизвикателство Red Bull Can You Make It? 2024.

По време на събитието присъстващите ще имат опцията да се срещнат персонално с участниците от Red Bull Can You Make It? 2014 и да научат повече за това какво е възприятието да се окажеш в непозната страна само с кенчета Red Bull като разменна монета.

Лектор на уъркшопа ще бъде режисьорът Мартин Граховски. Снимал в над 25 страни по целия свят, той се е сблъсквал с редица култури и чудесно знае какъв брой е значимо да запечатваш всяка една история по време на пътуванията си. Именно за това ще приказва и по време на уъркшопа „ Как да заснемем своето премеждие “. Освен потребни препоръки за пътуването, той ще показа и разнообразни техники за снимане на завършения.

Допълнително, по време на събитието всеки присъстващ ще научи повече за това по какъв начин дейно да употребява смарт телефона Redmi Note 13 Pro+ 5G – единственият телефон, който участниците в Red Bull Can You Make It? 2024 ще имат правото да употребяват. С негова помощ те ще снимат и споделят своето премеждие.

Партньорството сред Xiaomi България и Red Bull България е продължение на партньорството на двата марката на световно равнище за провеждането на предизвикването Red Bull Can You Make It? 2024

То провокира младежи на възраст сред 18 и 24 години да се насочат на 7-дневно премеждие из Европа. В основата на приключението Red Bull Can You Make It? стои пътуването с лимитирани запаси – без пари, персонални движимости или персонални транспортни средства. В случая участниците могат да употребяват само Red Bull като валута и модел от серията Redmi Note 13  като единственият метод за документиране на пътуването.

За да кандидатствате за присъединяване в Red Bull Can You Make It? 2024 е нужно да сформирате тим с още двама другари и да създадете 60-секунден видеоклип, в който да се визиите и да обясните за какво вашият тим би трябвало да бъде определен за предизвикването. Крайният период за изпращане на кандидатурите е 31-ви март. Избраните тимове ще бъдат известени за резултатите до 15-ти април.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР