Red Bull атлетът Никола Абаджиев кани на 3 август всички

...
Red Bull атлетът Никола Абаджиев кани на 3 август всички
Коментари Харесай

Никола Абаджиев-Коки призовава всички любители на морето и спорта в първия по рода си Surf Jam

Red Bull спортистът Никола Абаджиев кани на 3 август всички другари, запалянковци, експерти и фенове на сърфа да прекарат дружно един паметен ден на плажа. В взаимозависимост от прогнозата и равнището на вълните, ще се проведат съревнования в разнообразни категории от кайтсърф (BIG AIR, BEST TRICK, SPEED или хавайски сърф (BEST WAVE). Най-добрите ги чакат вълнуващи награди, само че главната концепция на събитието е да заменяем умения, трикове и съберем колкото се може повече усмивки на едно място.

Мястото е Централен плаж Лозенец, часът е 10:00, а Коки ще чака всички обичащи буйно морето и спорта. Екипировката се обезпечава на място от Surf Shop Burgas, които ще дават опция на всички участници да тестват най-новите артикули от сърф промишлеността.

За тези, които не се усещат толкоз спортно насочени, само че обичат прекарването на плажа, Summer Mood Beach Bar e в непосредствена непосредственост до местоположението на срещата. Събитието се реализира с поддръжката на Red Bull, NOKS и Surf Shop Burgas.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР