Ред Бул Залцбург поднесе голямата изненада в първия кръг от

...
Ред Бул Залцбург поднесе голямата изненада в първия кръг от
Коментари Харесай

Ред Бул Залцбург пристига в Мюнхен с нагласата, че мачът от Австрия ще се повтори и Байерн ще е аут

Ред Бул Залцбург сервира огромната изненада в първия кръг от 1/8-финалите на Шампионската лига, завършвайки 1:1 с могъщия Байерн Мюнхен. Старши-треньорът Матиас Яйсле е убеден, че играчите му могат да повторят представянето си от Австрия и по този начин да отстранят „ баварците “ от пътя си.

„ Играчите нямат самообладание мачът да стартира и да дадат всичко, което имат в резервоара си. Оставаме си явните новобранци и това няма по какъв начин да се промени. Момчетата би трябвало да се насладят на мача и да играят самоуверено, както го направиха в първия мач. Ще желаеме да играем в своя жанр в Мюнхен даже да знаем, че няма да е елементарно. Не усещаме никакво напрежение, а единствено неспокойствие от идното начало “, сподели Яйсле по време на конференцията преди дуела.

„ Биковете “ съумяха да обезвреждат Роберт Левандовски преди няколко срещи и това се оказа задоволително, с цел да бъде дестабилизиран Байерн. Самият Юлиан Нагелсман призна, че полякът е съществена фигура в схемата му на игра, само че също по този начин изрази вяра, че играчите му ще предложат и нещо по-различно, в случай че забележим повтаряне на срещата от „ Валс-Сиценхайм “.

Срещата е довечера от 22:00 часа българско време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР