Ред Бул ще представи новия си автомобил RB19 за сезон

...
Ред Бул ще представи новия си автомобил RB19 за сезон
Коментари Харесай

Ред Бул представя RB19 на 3 февруари

Ред Бул ще показа новия си автомобил RB19 за сезон 2023 във Формула 1 на 3 февруари в Ню Йорк, оповестиха международните първенци при водачите и конструкторите. Ред Бул става тимът, който ще покаже най-рано новата си кола, като от Милтън Кийнс опровергаха догатките, че ще покажат единствено новите си цветове с уточнението, че става въпрос за “новия автомобил ”.

Другият тим на Ред Бул във Формула 1 - Алфа Таури, също ще показа новата си кола - АТ04, в Ню Йорк, само че 8 дни по-късно, като е доста евентуално отборът, воден от Франц Тост да покаже единствено новите си цветове на събитието, което ще е част от Седмицата на модата в Ню Йорк.

Все още обаче има подозрения дали Ред Бул в действителност ще покаже новия си автомобил, защото предходната година на представянето отборът показва единствено новото си оцветяване и новия си спонсор - Oracle. Новият тогава RB18 не беше показан и по време на филмовия ден и се появи чак за началото на тестванията в Барселона, освен това в много по-ранна версия по отношение на колата, която Макс Верстапен и Серхио Перес караха в Бахрейн на последните предсезонни проби. Ще е забавно да забележим дали и този сезон тимът ще следва същата рецепта.
 Какво споделят първите данни за новата кола на Ред Бул? Какво споделят първите данни за новата кола на Ред Бул?
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР