Red Barrels участваха на тазгодишното издание на Gamescom, където представиха

...
Red Barrels участваха на тазгодишното издание на Gamescom, където представиха
Коментари Харесай

Gamescom 2021: Ново видео към The Outlast Trials

Red Barrels участваха на тазгодишното издание на Gamescom, където показаха геймплей видео към The Outlast Trials, идната игра от известната хорър поредност на студиото. Трейлърът е тъкмо подобен, какъвто бихме могли да чакаме от игра от сериите Outlast – жесток и кървясъл. За страдание обаче, представянето на видеото беше съпроводено с анонса, че дебюта на The Outlast Trials се отсрочва. Планирана за края на тази година, играта към този момент има посочена дата на излизане 2022. Това е третата игра единствено през този месец, за която научаваме, че няма да излезе по проект. Отново на Gamescom 2021 стана ясно, че на Guerilla Games ще получи закъснение, а преди седмица същото се случи и с на Arcane Lyon.

The Outlast Trials ви води във времената на Студената война и разкрива събитията, които са се случили преди първата игра от поредицата. Обект на покварени опити, вие ще би трябвало да преминете през десетки ужасяващи обстановки и да оцелеете в края. Поне физически.

„Развиващ се в епохата на Студената война, човешки морски свинчета са наложително набирани от положителните хора от корпорация „Мъркоф“, с цел да се изпитват върху тях съвременни способи за промиване на мозъка и надзор на мозъка. В един свят на съмнение, боязън и принуждение, вашият морал бива изпитван, търпимостта ви тествана и съзнанието ви пречупено. Всичко това в името на напредъка, науката и облагата. Оцелейте с другари или се изправете пред опитите сами“, гласи анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР