Речта на Урсула фон дер Лайен вчера беше знакова, смела

...
Речта на Урсула фон дер Лайен вчера беше знакова, смела
Коментари Харесай

Политик от ДСБ: Служебното правителство дерибейства

„ Речта на Урсула фон дер Лайен през вчерашния ден беше знакова, смела и показателна. Най-важното от тази тирада беше, че Европа най-сетне си отвори очите ”. Това сподели Кристина Петкова, заместник-председател на ДСБ, в ефира на предаването „ Денят онлайн ” по NOVA NEWS.

Според нея, партиите, които ще бъдат парламентарно показани, би трябвало да погледнат оттатък своя личен себелюбив партиен и личностен интерес, и да дадат крачка обратно в името на националния интерес.

„ Настоящето служебно държавно управление дерибейства. И това е истината. Те излизат отвън рамките на своите пълномощия. Служебният кабинет има една-единствена задача - да провежда избори. А не да излизат с брифинги и да дават стратегия за ръководство.

С дейностите си служебният кабинет отваря една доста рискова врата - разпространяването на подправени вести ”, сподели Петкова.  

„ Ние не знаем какъв ще бъде изходът от изборите. За мен, при всички положения, парламентарно показаните партии би трябвало да седнат и да приказват. Това е концепцията на Народното събрание.  След като минат изборите, можем  да приказваме за евентуални съдружни формати. Тежката зима, която ни чака, не е рационално разбиране. Ние желаеме да се водим от разсъдъка ”, приключи Петкова.
ТЕМА преди 3 часа 422 преди 4 часа 382 преди 5 часа 1634
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР