Речта на Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен,

...
Речта на Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен,
Коментари Харесай

Пиарът на ГЕРБ: “Онова нещо” Радев откри официално предизборната си кампания

Речта на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, на която той разгласи, че президентската двойка ще се кандидатира за втори мандат, бързо доби отзив в обществените мрежи. Тъй като в изявлението на президента още веднъж имаше рецензии към ръководещите, реакциите не закъсняха.

Коментар по тематиката направи пиарът на ГЕРБ Никола Николов.

“Онова нещо” Радев откри публично предизборната си акция за втори президентски мандат. За задачата се вживя за следващ път в рекламно лице на МаяМата, Триото, Дабълите, РепубликанецЪТ и Летовниците. P. S.: А най-вече се развълнувах от самодейността му “Спортувай с президента” и “редицата телефонни диалози с доста балкански лидери”... Впечатлих се и от “речевия му запас”! А Вие? ", написа той във фейсбук.

Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на се похвали с някои от самодейностите си през 4-те години на "Дондуков " 2. Той сподели, че е избрал да бъде "при народа си ", заставайки зад митингите. Президентът изясни, че не приема това като интервенция, а като поддръжка.

“Онова нещо ” Радев откри публично предизборната си акция за втори президентски мандат. За задачата се вживя за следващ...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР