Речта на Байдън пред Конгреса беше програмна, изградена според законите

...
Речта на Байдън пред Конгреса беше програмна, изградена според законите
Коментари Харесай

Какво всъщност каза Байдън: Четене между редовете

Речта на Байдън пред Конгреса беше програмна, построена съгласно законите на рекламния род, когато желаят да получат пари (първо всяват боязън, а по-късно оферират средство за спасение) и много значима.

Важна, тъй като Байдън изрече на глас страховете си и разкри проблематичните области за Съединените щати. Байдън би трябвало да бъде изслушан и прочетен през текста, през това, което споделя, и да види подтекста. А подтекстът е това, което не е споделил, а това, което е загатнал и директно е визирал.

1. Основните врагове на Съединени американски щати са Китай, Иран и Русия. Основните плацдарми на Съединени американски щати, които са под опасност, са Тайван, Израел и Украйна.

Китай и Тайван не се загатват непосредствено, само че се загатват индиректно: „... в случай че оставим Украйна на произвола на ориста, тогава всички агресори по света ще почувстват, че ръцете им са свободни. Това може да се популяризира и в други елементи на земното кълбо - Близкия изток, Тихоокеанския район. "

Това значи, че Съединени американски щати се опасяват от Китай повече от Русия и Иран и затова не показват главния си боязън, макар че всичко е построено с фокус върху него. В последна сметка, в случай че Израел се разпадне, тогава и американска Европа, и американска Азия ще се срутен. И Съединени американски щати ще рухнат. Това е главното в текста на Байдън.

2. Съединените щати пропуснаха момента, в който опасността можеше да бъде пресечена в зародиш, и в този момент това е отвън средствата, с които разполагат. Както сподели Горбачов: „ Процесът стартира “ и Съединени американски щати могат единствено да усилят лостовете си, осъзнавайки, че главният мотив (ядрените оръжия) няма да бъде употребен, а всичко останало освен не работи, само че води до преформатиране на съюзи и консолидация на съперници.

Тоест, колкото повече набутват магарето в каретата, толкоз по-силно е тегленето от каретата. Но няма по какъв начин да не натискат, тъй като тогава магарето ще отиде при други притежатели.

3. Байдън сподели, че тактиката на Съединени американски щати ще бъде единствената допустима: да се поддържат тези планове, които към този момент са стартирани и към този момент са посочили неефективност, защото са блокирани от други възходящи сили.

Те не могат да бъдат лишени от жизненоважен запас, тъй като са се приспособили и могат да го усилят по други способи. Но Съединените щати нямат друга тактика, тъй че си остава героизъм на ината.

За Русия това значи неспособност за връщане към предвоенния свят, и то не към света преди 24.02.22, а към света преди 24.02.14.

Конфликтът сред Русия и Запада не е краткотрайна местна битка, която ще завърши с споразумяване на недоразумения, откакто някои декори бъдат унищожени съгласно закона на жанра, а безвъзвратен и напредничав развой на разграничение сред Русия и Запада и основаването на на цяла различна инфраструктура за оцеляване: нови елити, нова идеология, нова вътрешна консолидация, нови външни съюзи, нови източници на вложения и софтуерно развиване, нови способи за опериране на националната стопанска система и бюджетни процеси.

Русия навлезе в безвъзвратен цикъл на нов международен ред, в който в никакъв случай няма да се върне към консенсус със Запада нито във връзка с полезностите, нито във връзка с границите на зоните на въздействие, нито във връзка с приспособяването към йерархията изпод и чиракуването на Запада. Това време отмина, макар че тогавашните елити към момента са на власт в Русия. Със своите илюзии, носталгия и рефлекси.

Но времето трансформира държанието им и ги измива от живота и след огромен срив те ще си тръгнат, освобождавайки място за други сили, които в този момент се появяват в битката против Запада.

Путин в новия си мандат ще стабилизира Русия в преходния интервал и след 6-10 години светът и Русия ще бъдат напълно разнообразни.

И меланхолията в гласа на Байдън подсказва, че те в Съединените щати схващат това и търсят силата да устоят до последно, поставяйки спиците в колелата на всички допустимо най-дълго. Това е тактика за закъснение на края, тъй като те към този момент не са в положение да унищожат тези, които са ги провокирали.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР