Речите на Байдън и Путин са много различни, но същевременно

...
Речите на Байдън и Путин са много различни, но същевременно
Коментари Харесай

Руслан Трад, анализатор: Байдън и Путин казаха едно и също – войната продължава и няма да спре скоро

Речите на Байдън и Путин са доста разнообразни, само че в същото време показват едно и също обръщение – войната продължава и няма да спре скоро.

Това мнение изрази в ефира на Euronews Bulgaria журналистът и интернационален анализатор Руслан Трад. По неговите думите отдръпването на Русия от контракта за понижаване на стратегическите настъпателни оръжия, прочут като " Нов СТАРТ ", е сериозен сигнал, че дипломатическите пътища биват все по-малко употребявани.

„ Байдън беше доста по-директен и наясно какво обръщение желае да изпрати, освен към Украйна, само че и към съдружниците на Украйна и към самата Русия, тъй като преди самото посещаване Байдън изпрати обръщение до Русия, че той ще посети Киев. Въпреки това имаше въздушни сирени, което значи, че Русия отхвърля да съблюдава дипломатическия звук “, уточни Трад.

По думите му разказът на режима в Русия не е изменен доста преди и след нашествието.

„ Посланието на Путин по тази причина, че Русия е атакувана или се пази, не е променено. Това е посланието, което е популяризирано непрекъснато и за вътрешна, и външна приложимост “, означи журналистът.

Той разяснява още, че се чака ожесточаване на военните дейности и че двете страни се приготвят за нови офанзиви.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР