Реч на Робърт де Ниро бе цензурирана на наградите “Готам

...
Реч на Робърт де Ниро бе цензурирана на наградите “Готам
Коментари Харесай

Цензурираха думи на Де Ниро за Тръмп: Шарлатанин, излъга 30 хиляди пъти за 4 години и не спира

Реч на Робърт де Ниро бе цензурирана на премиите “Готам ” поради рецензии към Доналд Тръмп, който постоянно е уличаван, че популяризира изцяло погрешни и рискови изказвания като това " да се пие белина против коронавирус ".

Истината към този момент не е истина. Дори обстоятелствата се заменят с различни обстоятелства и се задвижват от теории на конспирацията и грозотата, съобщи артистът.

След като беше пуснат кино клип, той сподели на тълпата, че част от речта му е била изрязана. Той потърси оригинала ѝ в телефона си и я показа в цялостния ѝ вид, заяви Би Би Си, цитира Дарик.

" Историята към този момент не е история ", сподели той.

" Истината към този момент не е истина. Дори обстоятелствата се заменят с различни обстоятелства и се задвижват от теории на конспирацията и грозотата ".

Той се базира на учениците във Флорида, на които е било казано, че робите развиват умения " за тяхна персонална полза ", и съобщи, че развлекателната промишленост " не е ваксинирана против тази гнойна болест ".

Той уточни артиста Джон Уейн, цитирайки изявление от 1971 година за коренните поданици на Америка, в което той споделя " Не считам, че сме създали неточност, като сме им лишили тази велика страна ".

" Как смеят?

Де Ниро продължи: " Лъжата се е трансформирала в още един инструмент в арсенала на шарлатаните. Бившият президент ни излъга повече от 30 000 пъти по време на четиригодишното си ръководство и продължава да поддържа темпото в актуалната си акция за отмъщение.

" Но с всичките си неистини той не може да скрие душата си. Той атакува слабите, унищожава даровете на природата и демонстрира пренебрежение, да вземем за пример като употребява Покахонтас като ругатня ", визирайки прякора на някогашния президент за сенатор Елизабет Уорън.

" Тук се намесих аз и видях, че са редактирали всичко това ".

Де Ниро, който в предишното е подлагал на критика Тръмп намерено, по-късно сподели, че е трябвало да благодари на премиите " Готъм " и на Apple, които са създали " Убийци на цветна луна ". " Но въобще не ми се желае да им благодаря за това, което направиха. Как в действителност се осмелиха да създадат това? "

След това артистът показа своите сътрудници, с цел да одобри премията " Историческа икона и основател ".

Една от тях, Лили Гладстон, също завоюва наградата за най-хубаво осъществяване на основна роля - само че не за " Убийци на цветната луна ". Тя завоюва за различен филм - " Непознатата страна ", в който играе жена, която потегля на странствуване след гибелта на баба си.

Голямата премия за най-хубав игрален филм бе присъдена на драмата " Минали животи ", разказваща за любовници от детството в Южна Корея, които са разграничени, когато единият от тях емигрира в Съединени американски щати.

Френската драма Anatomy of a Fall завоюва две награди, а сериалът на Netflix Beef завоюва в две телевизионни категории.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР