Ребел Уилсън вдигна капака на враждата с британска филмова звезда,

...
Ребел Уилсън вдигна капака на враждата с британска филмова звезда,
Коментари Харесай

Ребел Уилсън назовава британска звезда „дупка“, за която твърди, че се е опитала да я спре да го споменава в мемоарите си

Ребел Уилсън подвигна капака на враждата с английска кино звезда, за която твърди, че е предизвикала проблеми с разказването й цялата книга.

Австралийската звезда уточни артиста и публицист Саша Барон Коен като звездата, която се пробва да я спре да го загатва в идните си записки.

44-годишната актриса от „ Шаферката “ сподели на почитателите, че „ няма да бъде унизена или накарана да мълчи от скъпи юристи “, защото тя разкри Барон Коен като неидентифицираната до момента „ голяма дупка “, упомената в една глава от нейната идна автобиография Rebel Rising, която би трябвало да излезе идващия месец.

Писайки в Instagram на 15 март, Уилсън сподели: „ Когато за първи път пристигнах в Холивуд, хората си споделяха, да, „ Имам политика без дупки, което значи, че да, не работя с **дупки. “ Казах си: „ О, да. Искам да кажа, това звучи рационално или разумно. Но тогава в действителност потъна, тъй като работих с голяма дупка и да, в този момент несъмнено имам не** политика за дупки. "

В друга предходна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР