Реаниматорите и детските хирурзи в МБАЛ “Света Анна - Варна

...
Реаниматорите и детските хирурзи в МБАЛ “Света Анна - Варна
Коментари Харесай

МБАЛ “Света Анна получи модерен апарат за анестезия за най-малките си пациенти

 Реаниматорите и детските хирурзи в МБАЛ “Света Анна - Варна " от през днешния ден се радват на опцията да обгрижват най-малките си пациенти с в допълнение равнище на сигурност, обезпечено от новия анестезиологичен уред с благоприятни условия за цялостен мониторинг, оповестиха за Varna24.bg от здравното заведение.

Модерната техника бе предоставена на варненския “Пирогов " от самодейността “Българската Коледа ".

“Апаратът дава опция за оптимално прецизиране и сигурност при наркоза на дребни пациенти и цялостен мониторинг на положението им ", изясни началникът на отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лекуване на МБАЛ “Света Анна - Варна " доктор Валентин Власаков.

“В нашето поделение оперираме новородени, измежду които - постоянно и недоносени, и този уред дава всички благоприятни условия интервенциите да протичат при оптимални условия на сигурност ", разяснява началникът на отделението по “Детска хирургия " доктор Румен Христов.

Отделението по детска хирургия в МБАЛ “Света Анна - Варна " е единственото в Североизточна България, в което се правят цялостният набор хирургични интервенции на деца от нула до 18 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР