Реалността е, че почти на всяко момиче в социалните мрежи

...
Реалността е, че почти на всяко момиче в социалните мрежи
Коментари Харесай

Перверзник изпрати гола снимка на секси мадама, но отговорът й го паникьоса

Реалността е, че съвсем на всяко момиче в обществените мрежи е бил пращан така наречен Дикпик (снимка на мъжки сексуален орган). И в случай че не можете да предотвратите този противен миг, можете да накарате нарушителя да го съжалява. Какво направи тази потребителка на Twitter.



FruityNesa от Щатите имала съвсем 10 хиляди клиенти в Twitter. И това, за жалост, директно въздейства на броя на нежеланите фотоси от непознати в персоналните известия. Момичето обаче откри идеалния метод да обезкуражи нахалниците да споделят интимните си фрагменти с нищо неподозиращата жертва.

Обикновено не обявявам това, което ми изпращат персонално, само че в действителност съм горда с тази преписка, написа FruityNesa.



Когато потребителят Shhhhhh почнал разговор с нашата героиня, тя незабавно схванала всичко и го помолила да се откаже от проектите си. Но индивидът не желал да се отдръпва - със идващото известие въпреки всичко изпратил фотография до FruityNesa, без да подозира какво ще се случи по-късно.
Американката решила да му даде урок и му изпратила сякаш автоматизирано известие от екипа на Twitter. В него се казвало, че след няколко часа локалните управляващи ще се свържат с мъжа за нарушение на избран федерален закон.

Разбира се, подателят на нежеланата фотография бил много изплашен и незабавно последвал инструкциите, разказани в подправеното известие, надявайки се, че няма да бъде задържан. Какво се случило по-нататък не е известно. Въпреки това, FruityNesa разгласила скрийншоти от кореспонденцията в своя акаунт, където те незабавно станали вирусни. Те били препубликувани повече от 120 хиляди пъти и харесани - съвсем милион.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР