Реално имаме заложник сред похитителите и трябва да има хигиена

...
Реално имаме заложник сред похитителите и трябва да има хигиена
Коментари Харесай

МВР млъква, за да пази живота на 25-годишния Адриан

Реално имаме пленник измежду похитителите и би трябвало да има хигиена на информацията, която изтича в общественото пространство. Това съобщи секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов по отношение на изчезналия 25-годишен Адриан Златков.
Повече информация по този случай няма да бъде давана, с оглед да запазим живота и здравето на похитения, сподели Маринов.

 Столичната полиция търси 25-годишен наследник на предприемач Обновена
Столичната полиция търси 25-годишен наследник на предприемач

Една от версиите, по които се работи е похищение

Припомняме, през вчерашния ден сутринта след сигнал, подаден от бащата, полицията откри автомобила на Андриан Златков, паркиран на улица в Герман, покрай дома му. Няма връзка с 25-годишния наследник на предприемача, който се занимава с първокласни коли. Двама души са разпитани по случая, само че на този стадий арестувани няма. Няма и информация да има открит контакт с претенции за откуп или отправяни закани.

Има формирано досъдебно произвеждане по случая.

 Разпитаха двама за изчезналия наследник на предприемач
Разпитаха двама за изчезналия наследник на предприемач

25-годишният Адриан евентуално е похитен...

Включени са безусловно всички структури, които са способени да работят по този тип незаконна активност. Маринов добави, че са включени и специалисти от Института по логика на психиката във връзка с работата с родителите и околните на младежа. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи прикани всеки, който има информация, да се свърже с тях. Към този миг обаче няма очевидци на случилото се, посочи Маринов.

На въпрос обаче дали са сигурни, че става дума за похищение, Маринов сподели, че все още не могат да изключат нито една версия.

" Работим по всички версии по изгубването, както похищение, което е обвързвано с бизнеса на родителите, по този начин и във връзка с персонални взаимоотношения ", съобщи Маринов.

Нямаме информация за структурирана настояща група за отвличания, уточни Маринов по отношение на въпрос дали след разбиването на групата на " Наглите ", която се занимаваше точно с похищения, са получавали в Министерство на вътрешните работи информация за нова такава група.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР