Реализатор №1 на редовния сезон в руската Суперлига през изминалия

...
Реализатор №1 на редовния сезон в руската Суперлига през изминалия
Коментари Харесай

Реализатор №1 в Русия отива в Урал

Реализатор №1 на постоянния сезон в съветската Суперлига през миналия сезон - полският диагонал и национал Мачей Музай, съвсем несъмнено ще премине в Урал (Уфа). Новината заяви персонално сътрудникът на играча Анджей Гжиб.
 Газпром-Югра притегли изпълнител №1 в Шампионската лига
" Мачей ще се причисли на 99% към Урал (Уфа). Този един % виси от съвсем месец. Общуваме също и с Кузбас, като и този вид към момента не е завършил. Спонсорите на клубовете в Русия - локалните управляващи, в този момент вземат участие в битката с ковид, тъй че към момента не са взети решения за бюджетите на клубовете. Очаква се договарянията за прехвърлянето да се възобновят към 17 май. Може би тогава Музай ще бъде разгласен публично за ново попълнение на Урал ", сподели Гжиб в изявление за sport.tvp.pl.

През миналия сезон 25-годишният полски диагонал, който бе част от Газпром-Югра (Сургут), където бе съотборник с Теодор Салпаров, стана топреализатор в Русия с 436 точки в 19 мача при 48% успеваемост в офанзива. Музай изпревари с невероятните 96 точки втория в класирането - немската звезда Георг Гроцер от Зенит (Санкт Петербург).
Вижте тази обява в Instagram.
Доигровщик Перрин - в «Урале» Джон Гордон Перрин продолжит карьеру в волеибольном клубе «Урал». Контракт рассчитан на один сезон. 30-летнии канадскии доигровщик прошедшии сезон провел в «Сада Крузеиро», с которым выиграл Кубок Бразилии и клубныи чемпионат Южнои Америки. В России Перрин уже выступал в сезоне 2018/2019 за «Белогорье». Он стал вторым бомбардиром команды и помог белгородцам выити в европеискии Кубок Вызова. Ранее Перрин выступал за турецкии «Аркас» (2011 - 2015), итальянскую «Пьяченцу» (2015/16), польскую «Ресовию» (2016/17) и «Пекин» (2017/18). СПРАВКА Джон Гордон Перрин Родился 17 августа 1989 года. Амплуа: доигровщик. Гражданство: Канада. Рост: 201 см. За национальную сборную Канады выступает с 2011 года.

Публикация, споделена от Волеибольныи клуб Урал (@volleyufa) на Май 9, 2020 в 10:21 PDT

В същото време от Урал оповестиха публично прехвърлянето на канадския национал Джон Перин. 30-годишният посрещач прекара предишния сезон в бразилския гранд Сада (Крузейро), с който завоюва Купата на Бразилия и клубния състезание на Южна Америка, както и сребърен орден от международното клубно състезание. Перин се завръща в Русия, откакто игра за Белогорие (Белгород) през сезон 2018/2019.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР