Реалити шампионът от първия сезон на Биг брадър“ Здравко Василев

...
Реалити шампионът от първия сезон на Биг брадър“ Здравко Василев
Коментари Харесай

И Здравко от Приморско издирва с лодка удавниците от Созопол

Реалити първенецът от първия сезон на „ Биг брат “ Здравко Василев също се включи в издирвателната акция по откриването на удавниците от Созопол Данила Юраш и Дмитрий Чебан. За страдание, тази заран морето изхвърли тялото на единия от изчезналите през вчерашния ден следобяд бесарабски българи – 18-годишния Дмитрий Чебан.

Вчера следобяд Данила и Дмитрий влязоха да се изкъпят в морето на плаж Смокиня край Созопол и от този момент са в неопределеност, завлечени от бурното море. Снощната гръмотевична стихия и поройни дъждове осуетиха избавителната акция.



Десетки доброволци обхождат с лодки заливите по Южното Черноморие. За страдание тази заран морето изхвърли тялото на единия от удавниците от Созопол

Едва тази заран в 5:30 ч. в търсенето на двамата млади мъже се включиха катери на „ Гранична полиция “ и доброволци. В акцията взе участие и Здравко Василев, който от рано сутринта обхожда с лодката си със свои съидейници северните заливи към Маслен нос, устието на река Ропотамо, плажа Алепу и региона към Змийския остров. Шансовете Дмитрий Чербан да бъде открит жив са минимални.

Бесарабските българи Дмитрий Чебан и братовчед му Данила Юраш бяха завлечени в Черно море през вчерашния ден следобед
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР