РЕАЛИТЕ звездата Клои Симс даде рядка представа за връзката си

...
РЕАЛИТЕ звездата Клои Симс даде рядка представа за връзката си
Коментари Харесай

Клоуи Симс, 42, наруши мълчанието за романтиката със сина на Лайънъл Ричи, 29, и разкри грешка, която я накара да „умре отвътре“

РЕАЛИТЕ звездата Клои Симс даде рядка визия за връзката си с Майлс Ричи, синът на суперзвездата артист Лайънъл Ричи.

Двойката беше сантиментално обвързвана, откакто бяха видяни да се целуват и държат за ръце, откакто се сблъскаха на премиите Еми по-рано тази година.

След като откриха популярност на TOWIE, Клоуи се реалокира от Есекс в Съединени американски щати, с цел да бъде звезда в личното си телевизионно шоу на Netflix, House of Sims.

Работейки да издигне профила си в Щатите, Клоуи признава, че първата й среща с Майлс който е с 13 години по-млад от нея, я остави съвсем да почине от позор.

В изявление за Mail Online 42-годишната сподели:  „ Срещнах Майлс на празненство на Еми, беше седяща вечеря, Бях плюс 1 на Vas Morgan и те са другари.

„ Гледах си работата, само че той пристигна и седна с мен. Знаех, че той е наследник на Лайънъл Ричи, да… смущаващо, изпих няколко напитки и инцидентно го показах на някой различен като „ Ричи “, споделих „ Това е Ричи “, а той сподели: „ Казвам се Майлс...' И аз умрях вътре. ”

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР