Реал Сосиедад вече няма победа в пети пореден мач във

...
Реал Сосиедад вече няма победа в пети пореден мач във
Коментари Харесай

Реал Сосиедад отново не спечели, въпреки че поведе рано

Реал Сосиедад към този момент няма победа в пети следващ мач във всички шампионати и има единствено един триумф в последните си девет срещи. Четвъртият в класирането на Ла Лига приключи 1:1 при гостуването си на Майорка, макар че поведе доста рано. Още в третата минута Карлос Фернандес изведе отбора на Иманол Алггуасил напред. Канг-Ин Лий изравни в 50-ата минута, а в края на дуела Микел Мерино от гостите получи червен картон.

Баските са на четвърта позиция макар отрицателната си серия и не престават да се държат зад грандовете Барселона, Реал Мадрид и Атлетико Мадрид, като е с еднакъв брой точки с " дюшекчиите ". Майорка е на десето място с актив от 32 точки.

Гостите поведоха в резултата още в третата минута. Тогава Давид Силва подаде на Карлос Фернандес на границата на наказателното поле, като последният съумя да вкара с компактен удар в долния десен ъгъл на вратата. В добавеното време на първата част Тино Кадавере от Майорка можеше да изравни от комфортна позиция, само че ударът му мина покрай десния дирек. 

В 50-ата минута Кинг-Ин Лий се измъкна от засадата и останал самичък против вратаря на гостите стреля около него за 1:1. Реал Сосиедад още веднъж съумя да вкара след час игра, само че попадението незабавно бе анулирано от рефера Хуан Мартинес Мануеар поради състояние на засада. Пет минути преди края на постоянното време шут на Амат Ндиайе от Майорка срещна десния дирек и топката излезе в навън. В последната минута бе изпъден от терена Микел Мерино от Реал Сосиедад с червен картон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР