Реал Сосиедад си тръгна с трите точки от гостуването на

...
Реал Сосиедад си тръгна с трите точки от гостуването на
Коментари Харесай

Реал Сосиедад измъкна трите точки във Валенсия

Реал Сосиедад си потегли с трите точки от гостуването на Валенсия, откакто завоюва с 1:0 на " Местая ". Единственото попадение осъществя Карлос Фернандес в 32-ата минута. Тогава той получи топката в наказателното поле от Кийрън Тиърни, превъзходно се завъртя и не остави шансове на Мамардашвили.

С оглед на натоварената стратегия и идното баско дерби против Атлетик Билбао Илгуасил бе направил цели шест промени от мача против Хетафе преди няколко дни. Това се отрази на представянето на отбора и той би трябвало да е доста удовлетворен от резултата.

Халфът Селим Амалах, който за първи път бе титуляр за " прилепите ", бе основно настоящо лице през първото полувреме. Пред него се откри най-хубавата опция за домакините преди почивката. Негов удар с глава бе чудесно избавен от Алекс Ремиро. Мароканецът обаче усложни задачата на своя отбор, откакто получи втори жълт картон в края на първата част.

Въпреки че бе с човек по-малко, Валенсия имаше преимущество през втората част и сътвори повече. Удар на Яремчук след центриране от фал мина над вратата, а неточност вратаря на гостите можеше да коства скъпо, само че топката не се озова в мрежата. Реал Сосиедад игра много пасивно след почивката, а голът остана единственият прецизен удар към вратата на противника за целия мач.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР