Реал Сосиедад се настани в четворката и в момента се

...
Реал Сосиедад се настани в четворката и в момента се
Коментари Харесай

Реал Сосиедад влезе в зона Шампионска лига

Реал Сосиедад се настани в четворката и сега се намира в зона Шампионска лига, откакто записа триумф с 2:1 при гостуването си на Ейбар в отсрочен мач от 24-ия кръг на Ла Лига. По този метод отборът задмина Атлетико Мадрид и Хетафе и е единствено на точка зад третия Севиля.

Срещата на “Ипуруа” трябваше да се състои преди месец, само че тогава не се игра поради мощно нечист въздух, породен от запалило се бунище край баския град.

Тази вечер Сосиедад се наложи по извънредно спестовен метод със единствено два удара в очертанията на вратата - и двата голови. Домакините понижиха за 1:2 в 90-ата минута, а по-рано през срещата пропуснаха дузпа.

Общо три бяха наказателните удари в срещата, всичките дадени за игра с ръце. В 16-ата Микел Оярсабал осъществя първия и изведе гостите напред.

В 29-ата и Ейбар си завоюва дузпа, само че вратарят Алекс Ремиро избави шута на Фабиан Ореяна.

Реал Сосиедад удвои задатъка си в 75-ата след прецизен изстрел на получилия късмет да води офанзивата Вилиан Жозе.

Интригата се завърна в самия край, откакто в 90-ата реферът още веднъж уточни бялата точка пред вратата на гостите. Този път Шарлис не сгреши, само че голът се оказа непълен и Ейбар загуби. Така домакините остават на 2 точки от зоната на изпадащите, а в идващия кръг му следва посещение на Реал Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР