Реал Сосиедад посреща Манчестър Юнайтед в решителен последен двубой от

...
Реал Сосиедад посреща Манчестър Юнайтед в решителен последен двубой от
Коментари Харесай

Реал Сосиедад - Ман Юнайтед, доста промени в съставите

Реал Сосиедад посреща Манчестър Юнайтед в съдбоносен финален дуел от група Е в Лига Европа. Двата отбора към този момент си осигуриха присъединяване в идната фаза, само че през днешния ден би трябвало да бъде избран победител в групата, тъй като и баските, и “червените дяволи ” желаят да пропуснат спомагателния плейофен кръг в средата на февруари, където ще се причислят и отпадналите от Шампионската лига. В момента испанският отбор е лидер в подреждането, а англичаните се нуждаят от победа с повече от две попадения, с цел да успее да ги измести. 
 

Наставникът на домакините Иманол Алгуасил има много проблеми и не може да разчита на някои от водещите футболисти в отбора си като Давид Силва и Такефуса Кубо. Той залага на скица с четирима защита и трима полузащитници, които да уплатняват средата на терена, а офанзивата е водена от Александър Сьорлот и Карлос Фернандес.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг също прави промени в своя отбор, а измежду титулярите късмет получават Алехандро Гарначо и Дони ван де Беек, а Кристиано Роналдо още веднъж води офанзивата.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР