Реал Сосиедад победи у дома с 3:0 състава на Атлетико

...
Реал Сосиедад победи у дома с 3:0 състава на Атлетико
Коментари Харесай

Тежка загуба на Атлетико“ в Сан Себастиян

" Реал Сосиедад " победи вкъщи с 3:0 състава на " Атлетико " (Мадрид) в дуел от 33-ия кръг на испанския шампионат в Сан Себастиян.

В отсъствието на Диего Коста гостите не съумяха да основат доста рискове пред противниковата врата през първата част. В 27-ата минута баските поведоха в резултата, откакто Аднан Янузай центрира към непокрития Вилиан Жозе, а хубавият удар на бразилеца не даде късмет за реакция на вратаря Ян Облак.

Преди почивката пропуск против някогашния си тим направи Антоан Гризман, а още в самото начало на второто полувреме старши треньорът на столичани Диего Симеоне пусна в игра ветерана Фернандо Торес на мястото на Анхел Корея.

В 80-ата минута „ Сосиедад “ стигна до второто си попадение. Вилиан Жозе подаде към Хуанми и той технично трансферира Облак за 2:0. В добавеното време на срещата Хуанми още веднъж беше прецизен, този път с глава за крайното 3:0.

„ Реал Сосиедад “ има три следващи победи в шампионата и се намира на 11-то място с 43 точки. „ Атлетико “ към момента заема втората позиция и има актив от 71 точки, единствено с три повече от миналогодишния първенец „ Реал “, който е трети за момента.

 В друга среща от кръга „ Бетис “ победи мъчно с 1:0 състава на „ Лас Палмас “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР