Реал се спаси от нов резил и успя да издрапа

...
Реал се спаси от нов резил и успя да издрапа
Коментари Харесай

Реал издрапа от 0:2 до 2:2 срещу Брюж, Кабаков с 2 важни...

Реал се избави от нов срам и съумя да издрапа до 2:2 против Брюж, откакто до 54-ата минута губеше с два гола. Двубоят бе управителен авторитетно от пловдивският рефер Георги Кабаков, който взе значими решения благодарение на ВАР, а в края изгони и капитана на гостите Рууд Вормер с втори жълт и червен картон.

Емануел Денис (9) сензационно даде преднина на белгийския отбор при контраофанзива и пас на Тау. Първо попадението не бе зачетено поради засада, само че Кабаков получи сигнал от ВАР и след преразглеждане на обстановката призна гола на гостите. „ Кралете “ се пробваха да отвърнат на удара, само че нямаха шанс в завършващата фаза, а Емануел Денис (39) шокира „ Сантяго Бернабеу “ с втори гол няколко минути преди почивката.


През втората част Георги Кабаков взе ново значимо решение благодарение на ВАР, като този път зарадва Реал. Серхио Рамос (55) понижи с глава за 1:2 и първо голът не бе приет поради засада, само че след ново преразглеждане на ситуацията със системата за видеоповторения домакините получиха вяра, че могат да търсят и изравняването, а за какво не и поврат.

В 84-ата минута Кабаков изгони капитана на гостите Рууд Вормер с втори жълт и червен картон, а скоро по-късно Каземиро (85) засече с глава центриране на Тони Кроос и изравни за 2:2. До края на мача домакините натиснаха в търсене на успеха, само че по този начин и не съумяха да стигнат до трето попадение, а такова пропуснаха да осъществят и гостите при преференциална обстановка в добавеното време.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР