Реал не успя да победи Манчестър Сити в Мадрид и

...
Реал не успя да победи Манчестър Сити в Мадрид и
Коментари Харесай

Реал и Ман Сити отложиха развръзката

Реал не съумя да победи Манчестър Сити в Мадрид и приключи 1:1 на " Сантяго Бернабеу " в първия 1/2-финал в Шампионската лига. Първенците на Испания и Англия си размениха по полувреме и по един хубав гол от далечно разстояние. Винисиус Жуниор (36) изведе домакините, а Кевин де Бройне (67) изравни, само че останаха съществени подозрения, че преди гола му топката беше напуснала терена. Реваншът на Острова е в сряда.
В другия 1/2-финал нощес играха Милан и Интер.
" Оптимисти сме за реванша. Ще имаме и повече време за възобновяване. Надявам се да играем по същия метод, тъй като в този двубой борбата ще е до последната минута на реванша. Определено можехме да спечелим. Съдията не внимаваше в доста обстановки. Показа жълт картон на мен, а не на футболистите на Сити, които заслужаваха ", разгласи треньорът на Реал Карло Анчелоти.
" Мачът беше под напрежение и сложен. Но е обикновено да е по този начин. Когато бяхме по-добрият тим, получихме гол. Когато Реал доминираше, успяхме да изравним. Имахме своите положения, само че не беше елементарно ", разяснява сътрудника му Пеп Гуардиола.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР