Реал (Мадрид) завърши наравно 1:1 у дома с градския си

...
Реал (Мадрид) завърши наравно 1:1 у дома с градския си
Коментари Харесай

Дербито на Мадрид завърши без победител

" Реал " (Мадрид) приключи наедно 1:1 вкъщи с градския си противник " Атлетико " (Мадрид) в дербито на 31-ия кръг на испанския шампионат. През първата част първенците за 2017 година, които играха с съвсем всичките си титуляри, имаха тотално предимство, само че не стигнаха до преднина. В деветата минута Гарет Бейл игра с глава след осъществяване на корнер, а Кристиано Роналдо остана самичък на втората греда, само че не се ориентира да нанесе удар и пропусна от няколко метра.

Три минути по-късно Марко Асенсио удари греда с шут към близкия ъгъл. В 20-ата минута Роналдо нанесе мощен удар, отразен от вратаря Ян Облак. Осем минути по-късно Рафаел Варан изпусна да се разпише от дребното наказателно поле, откакто съумя да стреля след осъществяване на статично състояние. Гостите дадоха отговор с удар на Диего Коста, който не затрудни Кейлор Навас.

Три минути преди почивката Марсело завъртя топката към вратата, а кълбото отново се удари в гредата. При последвалата добавка стражът Облак избави мощен удар на Даниел Карвахал. След почивката " белите " първи имаха късмет да осъществят попадение. В 53-ата Роналдо откри резултата след прекрасен удар от въздуха от към 10 метра.

Само четири минути по-късно " червено-белите " изравниха. Антоан Гризман при добавка беше прецизен във вратата на домакините, а при попадението останаха подозрения за засада. В средата на втората част в игра се появи Карим Бензема, който размени Кристиано Роналдо.

Коке и Саул Нигес от " Атлетико ", както и Рафаел Варан и Серхио Рамос от " Реал " (Мадрид) пропуснаха да се разпишат и да донесат успеха в интерес на някой от двата състава.

" Белите " заемат трето място в Примера дивисион с актив от 64 точки, до момента в който " Атлетико " е на втората позиция с четири точки повече от столичния си съперник.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР