Реал Мадрид започна по отличен начин сезона си в Шампионската

...
Реал Мадрид започна по отличен начин сезона си в Шампионската
Коментари Харесай

Контузията на Бензема не е сериозна, успокои всички Анчелоти

Реал Мадрид стартира по отличен метод сезона си в Шампионската лига, откакто реализира безапелационна победа с 3:0 в гостуването си на Селтик в първи мач от груповата фаза. Домакините съумяха да се опълчват на носителя на трофея в шампионата през първата част, само че през втората мадридчани взеха своето. Единственото, което помрачи вечерта за “лос бланкос ” бе травмата на Карим Бензема, който напусна терена след половин час игра, откакто няколко минути накуцваше.
 Реал започва чудесно, само че загуби Бензема Реал започва чудесно, само че загуби Бензема
“Изглежда, че няма нищо притеснително, само че би трябвало да изчакаме до на следващия ден. Първата оценка е, че не е нещо съществено. Все още не сме наясно дали казусът е в коляното или мусколен ”, успокои почитателите след срещата Анчелоти.

Днес Бензема ще премине спомагателни прегледи, с цел да се откри тъкмо какъв е казуса, само че в лагера на отбора се надяват той да е на линия, в случай че не за дуела с Майорка през уикенда, то най-малко за този против Република България Лайпциг през идната седмица. Позицията на Карим Бензема бе измежду най-обсъжданите по време на трансферния прозорец, защото доста експерти показаха мнение, че при вероятно по-дълго неявяване на играча Анчелоти би имал сериозен проблем. Самият той и управлението на отбора обаче отхвърлиха сходни отзиви и обявиха с убеденост, че това не е по този начин.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР