Реал (Мадрид) винаги ще има специално място в сърцето на

...
Реал (Мадрид) винаги ще има специално място в сърцето на
Коментари Харесай

Лука Дончич: Ще се върна в Реал, когато приключа с НБА

Реал (Мадрид) постоянно ще има особено място в сърцето на Лука Дончич, a словенската звезда на Далас засвидетелства обичта си към “белите” за следващ път, говорейки в изявление за Cadena Cope. Младокът пропусна първи мач от началото на сезона нощес, само че даже и без него, Маверикс завоюваха против водача в Западната конференция Лос Анджелис Клипърс.

“Винаги съм казвал, че хората в Мадрид ми липсват доста. Това е самата истина. Съотборниците, физиотерапевтите, треньорите, всички чиновници на клуба… Те бяха страхотни в отношението си към мен”, обясни европейският първенец със Словения и добави, че когато завърши с НБА - както с сегашния сезон, по този начин и в по-далечно бъдеще, постоянно ще бъде благополучен да се върне в Реал (Мадрид). В предишно изявление Лука призна, че ще се радва да оказва помощ на младите играчи в испанската столица, когато наближи края на кариерата си.

Шампионът и MVP от последния сезон на Евролигата показа още, че травмата му не е сериозна и чака да бъде подготвен за идващия мач на Далас - против Портланд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР