Реал (Мадрид) успя поне малко да измие срама от отпадането

...
Реал (Мадрид) успя поне малко да измие срама от отпадането
Коментари Харесай

Реал изми поне малко срама със здрав бой над Валенсия

Реал (Мадрид) съумя най-малко малко да измие срама от отпадането от 1/4-финалите за Купата на Краля след загуба от Леганес,  разбивайки с 4:1 като посетител Валенсия в среща от 21-ия кръг на Примера дивисион.

Срещата стартира по-добре за " кралете ", които в 15-ата минута получиха право да излъпнят дузпа за нарушаване против Кристиано Роналдо. Зад топката застана португалецът, който не остави шансове на противниковия пазач и даде преднина за отбора си.

В идващите минути и двата тима имаха няколко положителни благоприятни условия за попадения, които обаче не бяха оползотворени. Така се стигна до 37-ата минута, когато Бензема бе изблъскан в тил в наказателното поле на Валенсия и съдията не се поколеба да свири втора дузпа за Реал. С нейно осъществяване се нагърби още веднъж Роналдо и резултатът стана 2:0 за " кралете ". Това беше 120-а дузпа за португалеца в цялата му кариера, като от тях едвам 19 са изпуснати.

Валенсия стартира по-силно втората част и разумно в 58-ата минута стигна до гол. Точен с глава след центриране от корнер бе Санти Мина.

" Прилепите " се втурнаха напред в търсене на изравнителен гол, само че вместо това инкасираха подобен в 84-ата минута. Точен с изстрел в близкия ъгъл на вратата бе Марсело. Пет минути по-късно Тони Кроос оформи крайното 4:1 с удар от границата на наказателното поле на домакините.

Във краткотрайното класиране Реал е 4-и с 38 точки, до момента в който Валенсия заема 3-ото място с 40 и мач повече.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА ДИВИСИОН


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР