Реал Мадрид стигна до може би най-драматичната победа в цялата

...
Реал Мадрид стигна до може би най-драматичната победа в цялата
Коментари Харесай

С човек по-малко и гол пасив в 103 Реал Мадрид преобърна резултата в своя полза за Купата

Реал Мадрид стигна до може би най-драматичната победа в цялата си богата футболна история. Още по-изненадващото обаче бе фактът, че се случи в посещение на непретенциозния Елче в 1/8-финалите за Купата на краля.

„ Белия балет “ не стори задоволително в постоянното време на срещата, с цел да си спести напъните и да победи над един от претендентите за изпадане в Примера Дивизион.

В продълженията Марсело направи нарушаване, с което предотврати рискова обстановка пред своето наказателно поле, а това накара основния арбитър да му вдигне червен картон. И за похлупак Гонсало Верду вкара от пряк-свободния удар в 103', с цел да прати с единия крайник отбора си в идващия кръг.

Късметът обаче покри Реал в 108', когато Дани Себайос стреля, само че кълбото рикошира в Иско, с цел да се озове в последна сметка във вратата.

Шокът бе цялостен в 115', когато Еден Азар сътвори нещо, което не бе правил от дните си в Челси. Той пое топката от външната страна, дриблира към центъра и по-късно с обмислен удари матира стража на домакините Аксел Вернер.

Елче въпреки всичко не се съобщи и даде всичко от себе си до края, с цел да избута срещата до дузпи, само че прекомерната мотивация на Пере Мия му донесе втори жълт картон в продължението на продължението, с цел да изравни съставите на терена, а скоро по-късно бе даден и последния съдийски сигнал.

Така Реал Мадрид се промъкна на 1/4-финалите и несъмнено не би желал още веднъж да минава през сходна драма до края на шампионата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР