Реал Мадрид стартира с шокираща загуба с минималното 0:1 в

...
Реал Мадрид стартира с шокираща загуба с минималното 0:1 в
Коментари Харесай

Реал Мадрид изпусна Хетафе, но остава лидер в Ла Лига

Реал Мадрид започва с шокираща загуба с минималното 0:1 в гостуването си на Хетафе в първи дуел за новата 2022 година в шампионата.
Единственото и победно попадение осъществя Енес Юнал още в деветата минута след груба неточност на Едер Милитао.

" Лос бланкос " изиграха много неопределен дуел, въпреки че сътвориха някои отлични обстановки. Проблемите за Реал пристигнаха от многото неверни решения и неточни отигравания в предни позиции. През първата част домакините взеха задатък още с първия удар в дуела, само че " белите " се разиграха и бяха покрай изравняването, само че и гредата ги спря. През второто полувреме Реал продъли да господства, само че по този начин и не съумя да заплаши съществено вратата на Давид Сория.

По този метод Хетафе нанесе първа загуба на Реал от 15 мача насам и записа първи триумф над този противник от 2012 година.

„ Подарихме гол на съперника, а грешката пристигна от състезател, който нормално е отличен в отбрана. “

Това сподели Карло Анчелоти след загубата.

„ Тази загуба може да послужи като будилник - да ни подсети, че ваканцията свърши. Отборът не беше във формата, която показваше преди Коледа. Днес като че ли още празнувахме “, уточни Анчелоти.

„ Нямам потребност от оправдания. Не играхме добре и загубихме. Вчера споделих на играчите, че одобрявам метода, по който упражняваме. Думите ми в този момент не са рецензия, няма драма. Ние оставаме водачи в шампионата. Липсваха някои футболисти, други пък не играха добре през днешния ден, като Бензема да вземем за пример. През втората част Азар опита да направи нещо, само че не сътвори положения за разлика от Марсело. Очевидно в такива сложни мачове Марсело дава повече благоприятни условия в офанзива ", добави италианецът.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР