Реал (Мадрид) спечели гостуването си на последния в класирането на

...
Реал (Мадрид) спечели гостуването си на последния в класирането на
Коментари Харесай

Реал с обрат срещу Уеска, домакините удариха две греди за три минути срещу галактикос

Реал (Мадрид) завоюва гостуването си на последния в класирането на испанското футболно състезание Уеска. Сблъсъкът завърши при резултат 2:1 за " кралете ".

Хави Галан вкара за домакините, само че с два гола на Рафаел Варан, " белите " се добраха до скъпите три точки.

Въпреки триумфа си, Реал остава на 7 точки от Атлетико (Мадрид), който е с два мача по-малко от градските си противници.

За " галактикос " следват срещи с Хетафе, Валенсия и Валядолид. На 24 февруари мадридчани играят с Аталанта в Шампионската лига.
 Снимка 517373
Източник:

Първото полувреме стартира с масиран напън на домакините. Уеска получи три отлични благоприятни условия за разкриване на резултата преди да са минали и 20 игрови минути.

Или солидните намеси на Куртоа, или пък неналичието на шанс попречиха на Уеска да открие справедливо резултата.

Стартът на вторите 45 минути беше незабравим. Микел Рико получи сложна топка в наказателното поле и съумя технично да стреля. Ударът му трансферира Тибо Куртоа, само че кацна върху напречната греда и излезе в навън.
 Снимка 517371
Източник:

В 48-ата минута домакините въпреки всичко стигнаха до разкриване на резултата. Оказаки подаде към Галан, който насочи мощен удар от границата на наказателното поле. Топката се отби във вътрешната част на страничния дирек и влезе в мрежата.

Само още няколко секунди по-късно завършващ изстрел срещна гредата на вратата на " кралския клуб ".

В 55-ата минута Реал изравни резултата. Карим Бензема стреля от свободен удар, изстрелът му се отби в напречната греда, а Рафаел Варан се придвижи напред и засече с глава падащата топка. Домакините имаха искания за фаул против вратаря, само че повторенията демонстрираха, че подобен няма.
 Снимка 517372
Източник:

Шест минути преди приключването на постоянното време Варан подвигна победоносно ръце, откакто преди малко бе осъществил за оказалото се и извънредно 1:2. Той се разписа от непосредствена непосредственост, след дълготрайно безредие в наказателното поле.

Преди това Бензема можеше да вкара топката в мрежата, само че подхлъзналият се вратар на Уеска се оказа на точното място в съответния миг и кълбото се отби в тялото му.

Така или другояче Реал (Мадрид) завоюва, с което запази някакви очаквания за купата, макар безапелационната акция, която записва до този миг Атлетико. Уеска остава на дъното.
 Снимка 517370
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР