Реал Мадрид смята да се включи в надпреварата за защитника

...
Реал Мадрид смята да се включи в надпреварата за защитника
Коментари Харесай

Реал влиза в нова битка с вечния съперник Барселона

Реал Мадрид счита да се включи в конкуренцията за бранителя на Манчестър Юнайтед Дейли Блинд, оповестява Don Balon. Футболистът попада в трансферните проекти и на Барселона. Блинд е считан за идеалния заместител на Хавиер Масчерно, който се чака да напусне каталунците в най-скоро време и да поеме в посока Китай.

Барса с неочакван ход към бранител на Юнайтед

Според медиите в Испания точно президентът на “белите” Флорентино Перез упорства за привличането на 27-годишния футболист, чийто договор изтича през идното лято.

Както е известно Блинд към този момент е в черния лист на мениджъра на “червените дяволи” и по всичко наподобява, че нов контракт няма да му бъде препоръчан. Това значи, че той ще бъде свободен да напусне отбора необеспокоявано единствено след няколко месеца.

Възможно е манчестърци да задействат клаузата, която е записана в контракта на Блинд и да удължат контракта му с още една година, с цел да приберат най-малко някаква трансферна сума за него през летния трансферен прозорец. Пред каталунците обаче ще стои още една алтернатива, която включва замяна на футболисти.

Жозе към този момент е хвърлил взор на Самюел Умтити, който пък е основна фигура в състава на Ернесто Валверде през последните месеци. По всяка възможност, в случай че от Барселона са подготвени да се разделят със бранителя си, то и манчестърци ще склонят да изпратят Блинд на "Камп Ноу " за без пари.

Моуриньо възнамерява да продаде шестима през зимата

Други клюки пък обвързват футболиста на Палмейрас Йери Мина с трансфер в Барселона. Реал пък е подготвен да премери сили с каталунското управление и на този фронт в опит да попречи на безконечния си противник да се укрепи в отбрана, защото “белите” имат да наваксват пасив от цели 14 точки.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР