Реал Мадрид ще търси задължителна победа срещу тима на Реал

...
Реал Мадрид ще търси задължителна победа срещу тима на Реал
Коментари Харесай

Още проблеми за Зидан преди гостуването на Реал Сосиедад - Футбол свят - Испания



Реал Мадрид ще търси наложителна победа против отбора на Реал Сосиедад в мача от 4-ия кръг на Ла Лига. „ Белите” стъпиха изкривено на два пъти от началото на сезона, откакто позволиха две равенства и регистриаха единствено една победа, което им отреди краткотрайното осмо място в класирането с 5 точки.

Реал Мадрид даде още една жертва

Над старши треньора Зинедин Зидан обаче са надвиснали тъмни облаци. Освен, че няма да може да разчита на контузения Карим Бензема, Матео Ковачич и на осъдените Кристиано Роналдо и Марсело, Тони Кроос също е под въпрос за гостуването на „ белите” в неделя.

Испанското издание “Marca” оповестява, че през днешния ден 27-годишният немски полузащитник не е упражнявал с групата. Освен това Хесус Вайехо също не се е появил на днешното занятие.

Мистериозна травма извади Асенсио от игра

Кристиано Роналдо пък се е присъединил на цялостни обороти, макар че няма да може да вземе присъединяване в идната срещата, защото до края на наказването му остава още един мач.

Марко Асенсио също към този момент е на линия, откакто през предходната седмица пропусна мача от груповата фаза на Шампионската лига против АПОЕЛ Никозия, приключил при резулат 3:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР