Реал Мадрид ще предложи нов дългосрочен договор на защитника Едер

...
Реал Мадрид ще предложи нов дългосрочен договор на защитника Едер
Коментари Харесай

Реал предлага дългосрочен договор на Милитао

Реал Мадрид ще предложи нов дълготраен контракт на бранителя Едер Милитао. Макар кариерата му на " Сантиаго Бернабеу " да не стартира по най-хубавия метод, в последните години 24-годишният бразилец се трансформира в главен дирек в защитата на " белия балет ", изключително след напускането на Серхио Рамос и Рафаел Варан. Затова в клуба считат да го възнаградят с нов контракт, с който да го обвържат за дълги години напред, твърди Фабрицио Романо.

Настоящият контракт на Милитао е за още три години. Въпреки това мадридчани се подготвени още в този момент да му предложат удължение до 2028 година. Естествено, в новия договор ще бъдат заложени и по-високи финансови параметри за играча. Друг значим миг обаче, е че в него ще бъде включена и голяма уговорка за откупуване на стойност 1 милиард евро, с която да се отхвърлен всевъзможни други клубове, които демонстрират интерес към бразилеца.

Милитао бе притеглен в Реал от Порто през 2019 година против 50 милиона евро. До момента той има 97 мача, 4 гола и 5 асистенции за " белия балет ". Откакто е в клуба той завоюва 2 трофеи на Испания, Шампионската лига, Суперкупата на Европа и два пъти Суперкупата на Испания.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР