Реал (Мадрид) ще бъде много активен на трансферния пазар това

...
Реал (Мадрид) ще бъде много активен на трансферния пазар това
Коментари Харесай

В Мадрид: Реал иска половин дузина нови през лятото

Реал (Мадрид) ще бъде доста деен на трансферния пазар това лято, тръбят в Испания.

Според " Апелативен съд " столичани желаят да подсилят състава във всички линии и за откриването на новия " Бернарбеу " да имат суперотбор.

Следващата седмица следва среща сред Флорентино Перес и Карло Анчелоти, на която ще бъде обсъждана както селекцията, по този начин и подновяването на договорите на някои играчи.

Реал желае да притегли минимум шестима играчи - умел вратар, двама крайни бранителни, двама полузащитници и един нападател. На този стадий сигурно в листата са Джуд Белингам (Борусия Дортмунд), Рийс Джеймс (Челси) и Алфонсо Дейвис (Байерн).

Най-труден се обрисува изборът на нов нападател, защото набелязаните варианти включват играчи с настоящи контракти - Рандал Коло-Муани (Айнтрахт Франкфурт), Виктор Осимен (Наполи), Душан Влахович (Ювентус) и Хари Кейн (Тотнъм). За първите двама клубовете им ще желаят трансферни суми към 100 млн. евро, което е недопустимо за Реал.

През лятото на 2024 година, когато изтича договорът на Карим Бензема, бразилецът Андрик ще укрепи офанзивата на отбора. На този стадий обаче опция на французина остава единствено младият уругваец Алваро Родригес.

На " Бернабеу " не са не запомнили и за Килиан Мбапе, който от януари ще може да договаря за трансфер със свободен трансфер от ПСЖ.

Вече са контрактувани нови съглашения с Тони Кроос и Лука Модрич. Предстоят диалози с Начо и Дани Себайос, за които е ясно, че ще останат. Най-проблематичен се обрисува новия контракт на Марко Асенсио, защото от Висшата лига му оферират заплата, на която Реал Мадрид не е подготвен да отговори.

Столичани желаят да се разделят с Ферлан Менди и по тази причина ще изслушат предложенията за него. В Реал няма да разчитат още на Мариано Диас и Еден Азар, който обаче  няма желание да напуща.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР