Реал Мадрид се върна на върха в Ла Лига след

...
Реал Мадрид се върна на върха в Ла Лига след
Коментари Харесай

Реал би Виляреал, но Алаба получи тежка травма

Реал Мадрид се върна на върха в Ла Лига след безапелационна победа с 4:1 над Виляреал в 17-ия кръг. Така Кралския клуб събра 42 точки – с една повече от. Каталунците одобряват довечера Алавес. Виляреал е на 14-о място с 16 точки, единствено на три над зоната на изпадащите.

Успехът на Белия балет обаче беше засенчен от тежката травма на Давид Алаба. Австрийският бранител и е навън до края на сезона. Той няма да може да играе и на идното европейско състезание по футбол в Германия.

Реал съумя да поведе в 25-ата минута чред Джъд Белингам. Това е 13-и гол за него през сезона в Ла Лига. Малко по-късно пристигна контузията на Алаба, който бе сменен от Начо Фернандес. Почти незабавно след подновяването на играта, в 37-мата минута, Родриго повиши на 2:0.

Виляреал върна един гол посредством Хосе Луис Моралес в 54-тата минута. Това обаче не оказа помощ на Жълтата подводница. Браим Диас беше прецизен за 3:1 10 минути по-късно, а след още четири Лука Модрич постави точка на разногласието с гол за 4:1.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР