Реал (Мадрид) се раздели подобаващо с една от най-големите легенди

...
Реал (Мадрид) се раздели подобаващо с една от най-големите легенди
Коментари Харесай

Бензема емоционален на раздяла: Никога няма да забравя Реал

Реал (Мадрид) се раздели уместно с една от най-големите митове в клубната си история: Карим Бензема.

Това стана на специфична гала въз основата на мадридчани във " Валдебебас " през днешния ден по обяд.

Тържественото събитие стартира с излъчването на дълготрайно видео на някои от най-хубавите моменти на Бензема като футболист на Реал Мадрид. След това президентът Флорентино Перес взе думата.

" Днес е доста сложен ден за мен, в който ми се явяват мемоари и страсти, които сме претърпели дружно през последните 14 години. От съобщаването на напускането на Карим насам видях голямо възприятие на горест измежду мадридистите и футболните последователи, които са изпитали страсти поради магията на състезател като Карим. Видяхме те по какъв начин правиш невероятни неща с нашата емблема в най-различни места по света. Това нито един мадридист в никакъв случай няма да го не помни. Всички ние сме доста горди с теб. Дойде много млад, само че се трансформира в знак и в една от нашите най-големи митове. Ти си един друг футболист и е правилно, че някои хора се забавиха с това да те схванат. Ти си пример за отборна игра, покорност, предимство и водачество ".

Самият Бензема резервира самоконтрол по време на трогателните думи на президента, като неговата тирада беше по-кратка, само че, за разлика от това, също толкоз прочувствена. " Трудно е да приказвам с толкоз страсти, само че бих желал да благодаря на Реал Мадрид и моите съотборници. Благодаря и на теб, президенте, и то доста. Ти ми се довери, когато бях единствено на 21 години. Когато те видях в моя дом, споделих на родителите ми: " Това е индивидът, който докара Роналдо и Зизу в Реал Мадрид, а в този момент желае и мен. " Това беше един хубав път в моята кариера. Имах шанса да сбъдна детската си фантазия.

Никога няма да не помни Реал Мадрид. Невъзможно е, въпреки всичко това е най-хубавият клуб в историята. Но имам вяра, че в този момент е моментът да си потегли и да опозная друга история. Както споделих в първия ми ден тук: " Едно, две, три: Напред, Мадрид "! Това е доста мъчно решение, което взех с моето семейство. Но в никакъв случай няма да не помни Реал Мадрид. Този клуб вечно ще бъде част от моето семейство, посредством и на почитателите. Аз съм индивидът, който съм, поради този клуб. Благодаря на всички ", показа голмайсторът.
 Реал (Мадрид) с интерес и към нападателя на Виляреал
Реал (Мадрид) с интерес и към нападателя на Виляреал

Чуквуезе се показва на ниво
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР