Реал Мадрид се представя зле, но една от причините изглежда

...
Реал Мадрид се представя зле, но една от причините изглежда
Коментари Харесай

Случва се нещо невиждано в Реал от почти година

Реал Мадрид се показва зле, само че една от аргументите наподобява ясна. А тя е, че в последните 10 месеца наставникът Зинедин Зидан не е могъл да употребява в два следващи мача звездното си трио в офанзива Кристиано Роналдо - Гарет Бейл - Карим Бензема.

Той не е могъл да употребява и тримата едновременно като титуляри от 12 април предходната година - тогава беше мачът с Байерн от Шампионската лига. След това най-малко един от тях е контузен и изявите им дружно на терена са спорадични и най-вече еднократно събитие и изключение, а не предписание.

Най-често от до неотдавна смъртоносното трио от контузии страда Гарет Бейл. След това най-чести са отсъствията на Бензема и минимум тези на Роналдо. При него най-често се касае за санкции, в сравнение с за контузии.

Сега звездното "BBC " игра на "Местая " против Валенсия на 27 януари и ще бъде на линия против другия отбор от града - Леванте, на 3 февруари на "Бернабеу ". Интересното е, че до последно под въпрос ще е Роналдо, който два дни подред не тренира с тима.

Португалецът обаче е направил миниподготовка, с цел да възвърне формата си, а не страда от някаква сериозна контузия. Целта е да навлезе в убийствена форма за мачовете с ПСЖ от Шампионската лига.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР